Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Documentsystemen

Of je nu met 10 man op kantoor zit of met 300 man, binnen elk bedrijf zijn er één of meerdere documentenstromen¹. Met behulp van documentsystemen kun je dit pad soepeler en efficiënter laten verlopen, zodat je hier minder tijd aan kwijt bent.

Documentsystemen maken documentstromen efficienter

Bij documentenstromen gaat het om inkomende of uitgaande documentenstromen. Zo heb je facturen, offertes, pakbonnen, declaraties of andere gelijksoortige documenten. Meestal is er minimaal één medewerker een aantal uur per dag kwijt aan het verwerken van deze documenten. Bij grote bedrijven zijn hier zelfs hele afdelingen voor! Het ultieme doel is om dit proces met de juiste tools, documentsystemen en oplossingen zo effiënt mogelijk te krijgen.

Digitalisering

De digitalisering van onze maatschappij en onze werkomgeving is een belangrijke variabele in dit proces. Hieronder verandert niet alleen de werkomgeving maar ook de eis vanuit de klant. Bedrijven zijn opzoek naar tools en oplossingen die passen bij hun specifieke wensen en behoeften. Elk bedrijf is hierin uniek en bevindt zich in een andere fase van dit traject. 

Jouw partner voor documentsystemen

Hoogerwerf for office is al meer dan 50 jaar dé partner voor al je kantoorbenodigdheden. Wij helpen je graag bij de keuze in welke oplossing voor jouw organisatie het beste is! Wij willen onze klanten vooruit helpen en zorgen dat ze klaar zijn voor de toekomst. Mede door goed te kijken naar de veranderingen in de markt en de trends, weten wij exact waar je op moet letten. 

Neem contact met ons op voor vragen of een introductiegesprek met een van onze adviseurs. 

 

¹  Een documentenstroom is het pad dat een document binnen je organisatie moet afleggen.Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!