Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Samsung

 

Hoogerwerf en Samsung starten samenwerking.

De multifunctionals van Samsung zijn voortaan ook bij Hoogerwerf for Office verkrijgbaar. Het zijn creatieve alleskunners. Razendsnel printen en scannen en naadloos te integreren met je bedrijfsprocessen. Eindelijk eenvoudig printen vanuit een smartphone en het bedieningdisplay is eigenlijk gewoon een Android tablet.  De innovatie en gebruiksvriendelijkheid van Samsung wordt gekoppeld met de ondersteuning, service en klantvriendelijkheid van onze adviseurs en monteurs.

Nieuwe speler op zakelijke markt

De zakelijke markt van multifunctionals ontwikkeld zich razendsnel. Door de digitalisering zijn er andere apparaten nodig. Samsung is de eerste nieuwe toetreder sinds 30 jaar en zet de markt op zijn kop door zijn innovatiekracht.

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in elektronica. Wie kent het merk niet. Door hun continue innovatiekracht veranderen zij de wereld van ondermeer televisies, smartphones en tablets. Zo worden nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor thuis, onderweg en op het werk. Het succes wordt gerealiseerd door permanent te blijven innoveren dankzij de inzet van meer dan 25% van de medewerkers van Samsung die zich permanent bezig houden met Research & Development.    

Trouw aan leveranciers

De keuze voor Samsung hebben wij zorgvuldig gemaakt. We zijn namelijk heel selectief in de samenwerking met onze leveranciers. We zijn heel trouw aan onze klanten, maar ook aan onze leveranciers. Met sommige leveranciers werken wij al - sinds de start van ons bedrijf - 50 jaar samen. Door de jaren heen zijn we steeds beter op elkaar ingespeeld, echte partners van elkaar geworden. We hebben geïnvesteerd in kennis en samenwerking. Daar komt dus niet zomaar een leverancier bij. Er moet echt een goede aanleiding voor zijn. Die is er nu. Wij zijn ervan overtuigd dat Samsung onze klanten meerwaarde gaat bieden.

Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!