Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Kantoorinrichting Vlaardingen

Hoogerwerf for office denkt met u mee over uw kantoorinrichting in Vlaardingen. Van een nieuw bureau tot een volledig interieur of zelfs complete turn-key projecten! Onze gepassioneerde en ervaren adviseurs kijken samen met u naar uw specifieke situatie.

Samen met u creëren wij een werkomgeving waar u, uw huidige en toekomstige werknemers prettig en efficiënt kunnen werken. Daarbij komen wij vaak met verrassende oplossingen! Voorbeelden hiervan vindt u bij onze projecten.

Onze ontwerpafdeling heeft jarenlange ervaring met alle aspecten van kantoorinrichting in Vlaardingen en kan daarnaast terugvallen op een netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar zij veel mee samenwerken.

Ook kunnen zij, indien u een nieuw pand in Vlaardingen gaat ontwikkelen, samenwerken met architecten. Wij beschikken over eigen projectmanagers en nemen dus zelf verantwoordelijkheid voor de geleverde kwaliteit bij ieder project. Uiteraard houden wij altijd rekening met wettelijke voorschriften en recente ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken, ergonomie etc.

Neem voor meer informatie gerust contact op met onze afdeling kantoorinrichting Vlaardingen.Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!