Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nog leverbaar?

In veel kantoren staat nog meubulair van twee voormalig grote leveranciers die inmiddels niet meer bestaan; Werndl en Assenburg / Aspa.

Heeft u misschien meubels van deze merken? Wilt u dit meubulair aanvullen en kunt u de meubels nergens meer bestellen? Wij kunnen u verder helpen! Sommige meubellijnen zijn overgenomen door andere fabrikanten en zijn onder andere artikelnamen door ons nog na te bestellen.

Voor andere meubels kunnen wij alternatieven aanbieden, hetzij van een ander merk, hetzij van leveranciers die door middel van het gebruiken van gelijke materialen en kleurnummers het oorspronkelijke ontwerp goed kunnen benaderen. Uw huidige kantoorinrichting hoeft er niet onder te lijden, mogelijke verschillen zijn zo klein dat het u niet op zal vallen.

Onze adviseurs hebben al veel klanten kunnen helpen met het aanvullen of vervangen van hun bestaande meubulair van de merken Werndl en Assenburg en staan klaar dit ook voor u te doen. Klik hier om contact met hen op te nemen.Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!