Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Onze aanpak

Het team van Hoogerwerf staat voor u klaar en gaat graag samen met u de uitdaging aan! Met onze jarenlange ervaring, expertise, èn creativiteit in combinatie met uw persoonlijke wensen komen we samen tot een optimaal resultaat.

Het inrichten van een kantoor gaat allang niet meer over bureau’s, stoelen en kasten. Het moderne kantoor is veranderd van een werkfabriek naar een inspirerende werkomgeving waar je samenwerkt, elkaar ontmoet, ideeën uitwisselt maar ook geconcentreerd kunt werken. De arbeidsmarkt veranderd zo snel dat de oplossing van vandaag morgen niet meer voldoet!

Hoogerwerf biedt u hierbij de oplossing, een passend persoonlijk advies op maat gemaakt! Ons enthousiaste team staat open voor uw persoonlijke ideeën en creëren graag samen met u een passend resultaat! 

De vaste werkplek wordt steeds vaker vervangen door taakgerichte werkplekken: samenwerken aan een teamtafel of geconcentreerd aan een offerte werken op een plek waar je niet gestoord wordt. Daar waar een eigen werkplek de beste oplossing is, moet je hem natuurlijk niet weghalen. Maar ook in die gevallen is het van belang om de juiste aanvullende voorzieningen te bieden.

We vergaderen staand of zittend aan een ovale tafel, omdat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit echt effectiever is. Persoonlijke gesprekken gaan beter in een huiselijke omgeving en de meeste creatieve ideeën worden geboren aan de statafel bij de koffiecorner.

Wij denken met u mee over hoe u deze ontwikkelingen binnen uw organisatie kunt opvangen. Van een nieuw bureau tot een volledig interieur of zelfs complete turn-key projecten! Onze gepassioneerde en ervaren adviseurs kijken samen met u naar uw specifieke situatie. Samen met u creëren wij een werkomgeving waar u, uw huidige en toekomstige werknemers prettig en efficiënt kunnen werken. Daarbij komen wij vaak met verrassende oplossingen! Voorbeelden hiervan vindt u bij onze projecten.

Onze ontwerpafdeling heeft jarenlange ervaring met alle aspecten van de werkomgeving en kan daarnaast terugvallen op een netwerk van gespecialiseerde bedrijven waar zij veel mee samenwerken. Ook kunnen zij, indien u een nieuw pand gaat ontwikkelen, samenwerken met architecten. Wij beschikken over eigen projectmanagers en nemen dus zelf verantwoordelijkheid voor de geleverde kwaliteit bij ieder project. Uiteraard houden wij altijd rekening met wettelijke voorschriften en recente ontwikkelingen op het gebied van het nieuwe werken, ergonomie etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!