Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Sharp MX-2310U wint BLI Pick of the Year Award | 16-02-12


Met veel trots kunnen wij u mededelen dat de Sharp MX-2310U door BLI is uitverkozen tot “Pick of the Year” in het segment 21 tot 30 ppm kleuren A3 multifunctionals.

De onderbouwing van BLI voor de toekenning van deze award is als volgt: "Met een afdruksnelheid in kleur en zwart/ wit van 23 ppm, voorziet de MX-2310U in een diversiteit aan behoeften binnen een bedrijf. "Dit model is indrukwekkend op meerdere vlakken", aldus BLI die Sharp een zeer hoge waardering gaf in het kleurensegment.

"Naast de hoge betrouwbaarheid, hoge productiviteit en het milieubewuste ontwerp, is de MX-M2310U een van de voordeligste A3 kleuren MFP's op dit moment. De MX-2310U levert een nog hogere productiviteit tegen een concurrerende prijs. Tevens onderscheidt dit model zich van de concurrentie door haar uitstekende IT-gerelateerde aspecten".

Daarnaast zijn vooral het gebruiksvriendelijke touch bedieningspaneel en de natuurgetrouwe scherpe kleurenweergave pluspunten die door BLI nadrukkelijk worden genoemd en waarmee deze multifunctional perfect aansluit bij de dagelijkse behoeften van de zakelijke gebruiker.

Wij zijn dan ook zeer verheugd met deze award voor de MX-2310U en in combinatie met de MX-1810U en de MX-3111U beschikken wij over een sterke line-up in deze serie MFP's. Waarmee u als partner en gesteund door deze award zich kunt onderscheiden bij de klant.

Voor meer informatie en de productfilm van de Sharp MX serie, zie de productpagina van onze Sharp documentsystemen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met Hoogerwerf for office.