Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Hoogerwerf steunt Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen! | 05-04-12


Hoogerwerf for Office is sponsor geworden van het Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen.

Dit netwerk heeft als doelstelling ‘Het organiseren van laagdrempelige bijeenkomsten voor en door startende ondernemers, waarbij duidelijk wordt dat investeren in anderen een leuke en rendabele manier van netwerken is’. Dit willen ze bereiken middels een maandelijkse bijeenkomst genoemd:'Open Coffee'.

Op de site: www.njbv.nl is Hoogerwerf for Office te vinden met het onderstaande stukje:

Bij Hoogerwerf For Office staat de ‘coffee’ altijd klaar!
Hoogerwerf for office is al bijna 50 jaar een begrip in de regio Rijnmond. Dé specialist voor alles op het gebied van kantoor. Of je nu opzoek bent naar een goede leverancier van kantoorartikelen, toe bent aan een (nieuw of gebruikt) document systeem of advies nodig hebt over kantoorinrichting, onze vakkundige medewerkers staan je bij om de juiste keuzes te maken voor jouw organisatie.
Om de startende ondernemers van Netwerk Jonge Bedrijven Vlaardingen een steuntje in de rug te geven hebben wij een kortingsactie! Nu het eerste jaar 10% extra korting op kantoorartikelen. Vraag daarom nu gelijk onze gratis catalogus aan of maak een afspraak met een van onze accountmanagers om te zien wat er allemaal mogelijk is.
Kortom, Hoogerwerf For Office geeft graag z’n steun aan de startende ondernemers in regio Vlaardingen. Neem snel een kijkje op onze website www.hoogerwerf.nl of neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers om de juiste keuzes te maken!