Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Ontbijtseminar weer een succes | 20-09-13


Op vrijdag 20 september was er weer een geslaagd ontbijtseminar, “Wat wordt jouw kantoor van de toekomst?”, waar gastspreker Erick Wuestman op een inspirerende wijze onze klanten heeft meegenomen in de wereld van kantoorinnovatie. Aanwezig waren diverse bedrijven die plannen hebben te gaan verhuizen of de werkomgeving zouden willen optimaliseren.

We zitten midden in roerige tijden, natuurlijke hulpbronnen raken op: het gaat om zaken als duurzaamheid en cradle-to-cradle. Babyboomers die met pensioen gaan zullen tot schaarste op de arbeidsmarkt leiden, maar ondertussen is er sprake van oplopende werkloosheid, vooral bij nieuwe generaties. Inmiddels staat bijna een kwart van de kantoren leeg. Vroeg of laat krijgt iedere organisatie te maken met veranderingen en de bijbehorende vragen rond huisvesting. Hoe gaan we hier mee om?

Erick Wuestman van VAXA is expert op het gebied van huisvesting, inrichting en ondersteuning van organisaties en heeft ondermeer het VAXA-kompas ontwikkeld. Onderdeel daarvan is de Quick Scan Strategische Bedrijfshuisvesting. Hiermee is het mogelijk om in een verbazend kort bestek inzicht krijgen in de kansen die huisvesting kan bieden om strategische doelstellingen te behalen.

Erick is daarbij een echte inspirator en heeft er voor gezorgd dat onze aanwezige klanten tot verrassende nieuwe inzichten zijn gekomen.