Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Ontspanning zonder inspanning met de Diffrient World chair | 13-10-14


Nieuw in ons assortiment! 

De Diffrient World Chair heeft maar twee handmatige instellingen: één voor de hoogteverstelling en één voor de zitdiepte. Alle andere instellingen worden automatisch geregeld. 

De automatische gewichtsinstelling van de Diffrient World Chair ondersteunt de gebruiker in iedere houding. De rugleuning van netweefsel heeft een 3-dimensionale vorm waardoor een lendensteun op maat wordt geboden zonder enige handmatige instelling. Dus geen lastig te bedienen knoppen en hendels, maar een gebruiksvriendelijke bureaustoel met ergonomisch verantwoord comfort. 

Eenvoud voor de organisatie
In schril contrast tot bureaustoelen die op allerlei manieren moeten worden ingesteld, biedt de Diffrient World Chair het hoogtepunt van functionaliteit en eenvoud. Gebruikers ervaren onmiddellijk de voordelen, zonder er maar een seconde over na te denken. Zitinstructies zijn niet meer nodig en medewerkers kunnen zich voortaan volledig op hun werk concentreren. De Diffrient World Chair is ontwikkeld om lang mee te gaan. Door de eenvoudige constructie van de stoel worden onderhoud en reparaties voor een groot deel voorkomen. Daarnaast is de garantie op deze stoel 10 jaar.

Eenvoud voor het Milieu
De Diffrient World Chair weegt slechts 14kg en gebruikt slechts een derde van de onderdelen van traditionele bureaustoelen. Minder basismateriaal en een eenvoudiger productieproces betekent uiteindelijk minder grondstoffen en afval, lagere transportkosten en een beduidende energiebesparing. Het modulaire ontwerp draagt bij aan een nog langere levensloop. Onderdelen kunnen, mocht dat nodig zijn, eenvoudig worden vervangen.

Bestellen
Wij hebben drie verschillende uitvoeringen voor u samengesteld die u rechtstreeks via onze webshop kunt bestellen.

Wilt u een andere uitvoering? Dat is natuurlijk ook mogelijk, de Diffrient World chair is verkrijgbaar in meer dan 4000 verschillende uitvoeringen. Bel ons op 010 445 10 20 of mail naar: inrichting@hoogerwerf.nl en stel uw eigen Diffrient World samen!