Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Lesley's Choice | 24-02-15
Zoals sommige van onze klanten al wel weten heb ik zelf echt een kantooartikelen-tik. Ik ben echt verslaafd aan het kopen van leuke kantoorartikelen. Het verkopen van kantoorartikelen is daarom echt een taak voor mij! In dit stukje vertel ik jullie iets over het product wat ik momenteel het fijnst vind.

 

Waarom dit notitieboek?

Het product waar ik mee op de foto sta is een nieuw notitieboek van Oxford. Dit product heb ik gekregen van de leverancier om uit te testen. Voorheen gebruikte ik het spiraalblok Beauty A5 van Oxford en het Leitz WOW roze A4 notitieboek. Dit notitieboek heeft een B5 formaat. Het B-formaat is meer bekend in Amerika. In Nederland kom je het haast niet tegen. Ik moet zeggen dat dit formaat me echt goed bevalt. De buitenkant is heerlijk zacht & glad, net als het 90 grams optik paper aan de binnenkant. Achterin het notitieboek zit een vakje waar je je aantekeningen, visitekaartjes en losse papieren in kunt stoppen. Dit vind ik fijn aangezien mijn papier bij de andere notitieboekjes er nog wel eens uitvielen. Met dit notitieboek gebeurt me dat niet meer! Dit notitieboek heb ik in het paars. Hij is ook verkrijgbaar in andere vrouwelijke kleuren namelijk roze,framboos en rood. 


Mijn huidige favoriete product uit ons assortiment is het notitieboek B5 van de signature women collectie van Oxford.
 

Extra informatie vanuit Oxford

Oxford heeft zich, als sponsor, verbonden aan het RTL 4 programma Door het Oog van de Naald. De notitieproducten van Oxford zullen zichtbaar zijn in dit nieuw te lanceren RTL 4 programma. Woensdag 28 januari om 20.30 uur begint deze spannende naaicompetitie direct na Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4.

Het Oxford assortiment heeft voor iedere doelgroep een passend notitieproduct. “Voor de moderne en trendy vrouw had het assortiment van Oxford echter nog geen passende oplossing aldus Oxford Brand Manager, Desirée Sahuleka”. Vanaf begin 2015 is daarom de Oxford Beauty lijn verkrijgbaar. Deze lijn is speciaal gericht op vrouwen die houden van fashion, shoppen, reizen en styling. 

Be creative, get stylish – It's in your hands!

Wil jij dit notitieboek ook hebben of nog leuker winnen??

Wij hebben hier momenteel een winactie mee op onze Hoogerwerf for Office facebook pagina! Like onze pagina op facebook en laat bij het "winactie bericht" van 29 januari achter welke kleur je graag zou willen winnen. Wie weet maak ik jou dan binnenkort ook blij met dit notitieboek! 

Wil je niet wachten tot de winnaar bekend is geworden? Bestel hier Lesley´s Choice voor een tijdelijke introductieprijs! 


Geschreven door: Lesley van de Langkruis, Hoogerwerf for Office, Kantooartikelen Binnendienst