Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Lesley's Choice voor Ronald | 17-04-15


Voor deze Lesley´s choice laat ik een van mijn collega's zelf een product kiezen uit ons kantoorartikelen assortiment. Deze maand laat ik dit over aan mijn collega Ronald Noordhoek.  

Voor deze Lesley´s choice laat ik een van mijn collega's zelf een product kiezen uit ons kantoorartikelen assortiment. Deze maand laat ik dit over aan mijn collega Ronald Noordhoek. 

Ronald is onze accountmanager multifunctionals, dit zijn sytemen die tegenwoordig meer kunnen dan alleen kopiëren en printen. Denk hierbij aan scannen naar netwerkmap of via software een workflow kunnen genereren waarbij een OCR slag wordt toegepast waardoor documenten volledig doorzoekbaar zijn. Het terugvinden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. 

Zijn favoriete product

Ronald koos voor een product wat aansluit bij zijn business. De machine´s die wij in het veld plaatsen geven de mooiste afdruk met een goede kwaliteit papier. Veel storingen die wij doorkrijgen van klanten komen voort uit de kwalteit van het papier wat ze gebruiken. Hoe beter de kwaliteit, hoe minder papierstoringen de machines geven. Een goede papierkwaliteit is Rey Superior. Met dit papier werken wij zelf ook en we zijn er erg tevreden over. 

Rey papier

Het papier wat Ronald uitzocht: Rey Superior is een houtvrij, hoogwit CIE 170, multifunctionele papiersoort. Het is uitstekend voor je communicatiemiddelen, presentaties en andere documenten waar een hoge eis aan gesteld wordt. Het is geschikt voor zowel kleur- als zwart-witafdrukken. Rey Superior Document is gemaakt met de ColorLok-technologie dat een betere afdrukkwaliteit, snellere droogtijd en consistente, betrouwbare afdrukken garandeert. Rey Superior Document is PEFC-gecertificeerd en is tevens voorzien van het EU Eco-label.

Van REY hebben wij een uitgebreid assortiment aan papier. Wij kunnen je helpen bij het uitzoeken van de juiste papiersoort. Wat zijn je wensen en eisen en welke papiersoort kun je daar dan het beste voor gebruiken. Alle papiersoorten van REY zijn gecertificeerd want wij vinden het milieu een belangrijk item. Het papier wat wij verkopen komt allemaal uit een gerenomeerde en betrouwbare fabriek. Een van de belangrijkste doelen van het milieubeleid van onze leverancier is om de natuurlijke levenscyclus van papier te optimaliseren - vanaf zijn oorsprong in het bos via alle productiefasen tot de recycling en hergebruik. 

April aanbieding

In de maand april hebben wij het Rey Superior A4 papier in de aanbieding. Daarbij geldt, koop meer bespaar meer. 

Bij afname van 5 pak is de prijs per pak 2,99. 
Bij afname van 25 pak is de prijs per pak 2,90. 
Bij afname van 50 pak is de prijs per pak 2,75. 
Bij afname van 100 pak ( 1/2 pallet ) is de prijs per pak 2,70.
Bij afname van 200 pak ( 1 pallet ) is de prijs per pak 2,65. 

Wil je eerst een sample van dit product proberen? Dat kan wij hebben samples genoeg. Je kunt je sample hier gratis bestellen.

Geschreven door: Lesley van de Langkruis, binnendienst kantoorartikelen