Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Doppers, KRNWTR en Zuiver | 19-06-15


Kraanwater drinken is weer in. Kraanwater is zelfs extra lekker, want de waterflessen zijn duurzaam en ze maken je bewust van het milieu. We hebben vele innovatieve work-gadgets in ons assortiment die het kantoorleven efficiënter, maar vooral leuker maken. Soms ontdekken we mooie producten met een goed verhaal. Zoals Dopper en KRNTWTR, die trendy waterflessen maken met een boodschap. Voor elke duurzame waterfles die je koopt en vult met kraanwater, wordt er door deze twee producenten gewerkt aan drinkwaterprojecten en het verminderen van de plastic afvalberg. 

Puur natuur op de vergadertafel

 
Dopper heeft kleurrijke lifestyle-waterflessen, mét drinkcup en handige dop waarmee de drinkcup rechtop blijft staan. Dopper is een social enterprise. Dat betekent dat Dopper als doel heeft de wereld op een duurzame manier verbeteren. KRNWTR is in 2012 uitgeroepen tot tweede duurzaamste merk van Nederland. Zo steunt KRNWTR de Plastic Soup Foundation. Je kunt via Hoogerwerf for Office niet alleen de duurzame waterflessen van Dopper en de RVS-waterflessen van KRNWTR kopen, maar ook waterkaraffen en waterglazen voor op de vergadertafel. Bijzonder fraai zijn de waterkoelers in een mooi houten jasje. 
 

Zuiver meubilair met koekjes

 
De speurtocht naar leuke producten heeft nog meer opgeleverd. Handige labels, die je geheel naar eigen wens kunt ontwerpen en op elk willekeurig formaat kunt printen. Het trendy meubilair van Zuiver, dat we tegenwoordig in ons assortiment hebben en dat een prachtige natuurlijke uitstraling heeft. Je kunt bij ons zelfs de lekkerste koekjes voor bij de koffie bestellen. Een extra tip van de afdeling kantoorartikelen: veel klanten weten niet dat wij ook postzegels verkopen. Daar verdienen wij niets aan, het is gewoon een extra service die wij bieden. Dat scheelt je toch weer een ritje naar het postkantoor. 
 

Wij helpen je!

 
Je kunt zelf kiezen hoe je al deze mooie producten wilt bestellen. Per mail, telefoon of via de webshop, alles is mogelijk. De enige uitzondering zijn de producten van KRNWTR. Als je op kantoor wilt beschikken over deze mooie waterflessen, bel ons dan even. Ook als je niet meer precies weet hoe het product heet dat je zoekt, zoeken wij de beste oplossing voor je. Al onze medewerkers zijn deskundige adviseurs, van degene die je aan de telefoon hebt tot de bezorger die komt afleveren.
 
Meer tips over trendy kantoorartikelen en bijbehorende acties vind je in de volgende nieuwsbrief, waarin Lesley haar nieuwste vondsten in de rubriek ‘Lesley’s Choice’ toont.