Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Kijkje achter de schermen | 18-06-15


Coole producten testen, kantoorplekken uitproberen, rondsnuffelen en knutselen met kantoorartikelen. De afgelopen maand hebben wij onze bezoekers een bijzonder inkijkje gegeven in onze creatieve keuken.

Een kantoor beleef je, roepen wij altijd hard. Om te laten zien hoe we dat precies bedoelen, nodigen we onze klanten graag bij ons op kantoor uit. Zo kunnen zij bij ons nieuwe inspiratie opdoen. De afgelopen maand hebben we niet alleen klanten, maar ook ondernemers, buurtbewoners, kennissen en andere geïnteresseerden een kijkje achter onze schermen laten nemen. Het was een drukke periode, maar we hebben ervan genoten om zoveel enthousiaste mensen te mogen ontvangen.
 

Een inspirerende werkplek... maar HOE dan?

 
 
De afgelopen maand hebben wij HOE gelanceerd. HOE staat voor Hoogerwerf Office Experience. HOE is een aparte ruimte in ons kantoorpand, die we creatief hebben ingericht met kleurrijke werk-, coach- en vergaderplekken. De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien en – uniek in deze regio! – gewoon per uur te huur. Zelfstandigen en kleine bedrijven kunnen bij HOE op flexibele basis ruimte huren of gasten ontvangen. Ken je iemand die op zoek is naar een flexibele werkplek? Of wil je meer weten over HOE je creatief kunt vergaderen? Kijk dan op www.hoe.center. Simpel. 
 

Themabijeenkomst voor kleine ondernemers

 
De primeur van HOE vond plaats tijdens een themabijeenkomst van Ondernemersvereniging IKV Kleinbedrijf en ZP op donderdag 28 mei jl. Wij ontvingen ruim 40 ondernemers en een paar boeiende sprekers, waaraan wij HOE hebben gepresenteerd. Thema van de avond was ‘Samenwerken’, dat in het nieuwe HOE natuurlijk uitstekend kan. Dat de ondernemers zo enthousiast waren over onze flexibele werkplekken, deed ons toch even flink glimlachen. 
 

Waterweg Werkt!

 
 
Enkele dagen na de themabijeenkomst deden we opnieuw onze bedrijfspoorten wagenwijd open, deze keer in het kader van Waterweg Werkt!, de jaarlijkse regionale open bedrijvendag. Buurtbewoners, klanten, kennissen, familie en andere nieuwsgierigen konden op zaterdag 30 mei jl. een kijkje nemen op ons kantoor. Voor de gelegenheid hadden we een programma vol leuke activiteiten opgesteld. Dit bleek een groot succes, om maar niets te hoeven missen stonden de bezoekers die zaterdag zelfs verrassend vroeg op de stoep.
 

Kijken, proeven en beleven

 
 
 
Kijken, proeven en beleven stond centraal tijdens Waterweg Werkt!. Daarom kon je op Waterweg Werkt! alles te weten komen over gezond werken op kantoor, gebakjes eten ter ere van het 50-jarig bestaan en knutselen met kantoorartikelen. Een aantal jonge ondernemers kreeg ruimte om zich te presenteren: Nu in Beweging, Webcare4all, 360Profoto en The Magic Beans Factory. De ruim 60 tevreden bezoekers gingen met een antwoord op al hun vragen en een goed gevulde goodybag weer naar huis.
 
Fotografie & Copyright: Ben Smit