Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Zomer vrolijkheid in de vorm van kantoorartikelen | 05-08-15


Als de zomerperiode is begonnen is het soms stukken rustiger op kantoor dan normaal gesproken. Niet alleen met telefoontjes maar ook met het aantal mensen dat aanwezig is. Je zit binnen in een (soms) sobere ruimte en kijkt naar buiten waar de zon heerlijk aan het schijnen is. Hoe je zelf dan vrolijk kunt blijven? Door je bureau op te vrolijken met leuke gekleurde kantoorartikelen!


Elke dag komen er weer leuke items bij in ons assortiment. Is het niet een gekleurd notitieboekje of een nieuwe driekleurenpen dan is het wel een plakbandhouder in de vorm van een schoen! 

Toen ik mijn collega Gonnie vroeg met welk item ze graag in Lesley’s Choice wilde, bleek dat toch een lastige vraag! Werd het een stukje over haar vrolijke perforator of toch maar over die nietmachine, nee het werd toch de naaldhak/plakbandhouder. Afijn het is dus moeilijk kiezen uit alle leuke items. Waarom dan niet een leuk bericht maken met de leukste, zonnigste kantoorartikelen?! Dat was wat we deden en samen met Gonnie zocht ik de vrolijkste kantoorartikelen uit ons assortiment uit. 
3m plakbandhouder schoen 

Gonnie aan het woord

Wie wordt er niet blij van zulke vrolijke, zomerse kleurtjes? Ik in ieder geval wel! Kantoorartikelen zijn door de jaren heen steeds aantrekkelijker geworden mede door de vrolijke kleurtjes!

Mijn bureau staat dan ook vol met vrolijke benodigdheden! Mijn roze A4 bakjes, perforator, naaldhak/plakbandhouder en pennenbakje geven me altijd weer een goed gevoel en een lach op m’n gezicht! Heerlijk om zo de dag te beginnen! Kleine aanpassing, groot plezier! Mijn collega Lesley weet telkens weer de allernieuwste leuke nieuwtjes op kantoorgebied te vinden en ons daar deelgenoot van te maken, en wij, de vrouwelijke collega’s zijn er dan als de kippen bij om ze ons toe te eigenen! En zo maken wij van elke dag een vrolijke dag in onze gezellige, inspirerende werkomgeving! 

Winactie

Ik mag alvast verklappen dat er in de maand augustus twee leuke winacties online komen op onze facebook pagina. Deze hebben allebei iets te maken met deze Lesley´s Choice. Like daarom onze pagina en houd hem extra goed in de gaten om kans te maken op... Heel veel leuks!

Aanbieding van de maand

Wil jij ook werken in een kleurrijk kantoor? In de maand augustus kun je, in onze webshop, onze favoriete items shoppen met extra korting!