Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Op bezoek bij Samsung | 24-10-15Netwerkrelaties van Hoogerwerf for Office vielen van de ene verbazing in de andere tijdens het bedrijfsbezoek aan het hoofdkantoor van Samsung Nederland in Delft. Van interactieve taxirit tot gepersonaliseerde halfronde beeldschermen, de nieuwste elektronische snufjes werden gedemonstreerd.

Ongeveer 64 leden en genodigden van netwerkorganisatie De Maatschappij werden gastvrij ontvangen op het bijzondere kantoor in Delft. Na een inleiding van Peter Hoogerwerf, waarin hij de gasten vertelde over de snelle ontwikkelingen op de kantoormarkt, volgde een presentatie van Samsungs Tom Streumer over ‘The internet of things’. De bijeenkomst eindigde met een interactieve rondleiding door het gebouw. Dat Samsung meer voor ons in petto heeft dan de productie van slimme smartwatches en interactieve printers voor op kantoor, werd al snel duidelijk...


Een gezellig drukte bij Samsung

Een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld!

Peter Hoogerwerf wist het al meteen vanaf zijn eerste contact met producent Samsung: dit wordt de meest innovatieve én meest succesvolle nieuwe toetreder op de zakelijke markt sinds jaren. Een samenwerking was dan ook snel beklonken. Product Marketing verantwoordelijke Tom Streumer vertelt dat Samsung inderdaad verkozen is tot tweede meest innovatieve bedrijf ter wereld. Een kwart van alle 319.200 medewerkers werkt op de Research & Development afdeling. Dat klinkt allemaal leuk, maar wat hebben wij daar precies aan?

The internet of things

Niet alleen mensen maken gebruik van het internet, maar ook dingen. Denk bijvoorbeeld aan je smartwatch, je televisie of je computer, maar ook sommige thuisthermostaten en zelfs auto’s. Per uur worden er 48.000 telefoons met internverbinding verkocht. Er zijn wereldwijd maar liefst 15 miljard apparaten op het internet aangesloten. Samen vormen ze ‘The Internet of Things’. Stel je nou voor dat je een aantal van die dingen via internet aan elkaar kunt verbinden, bijvoorbeeld om het comfort op de kantooromgeving aan jouw persoonlijke voorkeuren aan te passen. Dan biedt het internet ineens oneindig veel mogelijkheden.

Alles staat met elkaar in verbinding

Je bent met je vergaderstukken onderweg naar de vergaderzaal. Op dat moment piept je mobiel. In je mailbox zie je dat er een laatste grafiek voor de vergadering binnenkomt. Je legt je mobiel bovenop het kopieerapparaat naast de vergaderzaal neer. Het kopieerapparaat (dat tegenwoordig multifunctional heet) maakt direct verbinding met jouw telefoon en laat jouw eigen telefoonomgeving zien. Je kiest je mailbox, opent de grafiek, en je print hem direct tien keer uit. Sneller kan niet. Als je na de vergadering weer terug bent op je werkplek, sluiten de lamellen zich en past het licht zich aan jouw persoonlijke voorkeur aan. De temperatuur gaat iets naar beneden, want jij werk het prettigst als het iets koeler is. Toekomstmuziek? Nee hoor!

Oneindige mogelijkheden op kantoor

Hoogerwerf for Office biedt Samsung-producten aan die op een veilige manier meer comfort op kantoor bieden. Van phone en tablet accessoires tot multifunctionals. In de showroom bij Samsung hebben nog meer leuke trends gespot. Intelligente televisieschermen die in de hal van jouw bedrijf kunnen hangen, bijvoorbeeld. Als de camera een mannelijke bezoeker signaleert, past het systeem ogenblikkelijk de boodschap op het televisiescherm aan. Wij kregen een reclame voor stropdassen te zien. Maar wat er op jouw scherm te zien is, kun je natuurlijk zelf bepalen. Kortom: bij Samsung zijn de mogelijkheden oneindig! En allemaal verkrijgbaar bij Hoogerwerf for Office.

Wil jij ook een rondleiding bij Samsung? Dat kan. Bekijk met eigen ogen wat er mogelijk is en hoe je nieuwe trends kunt toepassen in jouw bedrijf! Neem hiervoor contact op met Ronald Noordhoek via: Ronald@hoogerwerf.nl of 010 445 10 12