Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Maak kennis met Hoogerwerf en HOE tijdens onze open dag op 28 mei 2016! | 25-05-16


Na het succes van vorig jaar stellen wij ons bedrijf ook dit jaar open tijdens de open bedrijvendag van Waterweg Werkt aankomende zaterdag. Kom bij ons langs om te kijken naar ons bedrijf, de mensen achter het bedrijf, kennis te maken met diverse zzp'ers en natuurlijk het belangrijkst.. om een heerlijk gebakje te eten!


Even kennismaken met Hoogerwerf for Office?

Al in 1965 openden wij ons bedrijf in de Callenburgstraat in Vlaardingen. Vanaf het begin met name gericht op zakelijke klanten, maar afgelopen jaar weten ook steeds meer particulieren ons te vinden! We vinden het leuk om ook dit jaar onze deuren te openen voor alle Vlaardingers en natuulijk ook Maassluizers, Schiedammers en, voor wie de reis ervoor over heeft, ook voor mensen van daarbuiten.

Dan kun je zelf zien hoe we op een logistiek slimme manier, dagelijks de kantoorartikelen bij onze klanten leveren. Maar ook, dat kantoorartikelen veel te saai klinkt voor al die leuke workgadgets die tegenwoordig deel uitmaken van ons assortiment. Er zijn demonstraties en voor de eerste 75 bezoekers ligt er een goodie bag klaar!

Al 1,5 jaar zijn wij geautoriseerd Samsung partner. Ooit wel eens een kopieermachine gezien met een geïntegreerd android tablet gezien? We kunnen ook laten zien hoe je rechtstreeks uit je telefoon kunt afdrukken op een printer. Dat is ook echt héél makkelijk voor thuis!

Het meest in het oog springend zijn de prachtige 3D ontwerpen die we hebben gemaakt voor de inrichting van onze klanten. Haast niet van de foto’s te onderscheiden. We laten graag zien hoe we die maken met onze ontwerpsoftware. Kunnen we gelijk ook laten zien hoe je voor het inrichten al virtueel door je nieuwe werkpaleisje kunt rondlopen.

Wel eens last van je rug gehad tijdens het kantoorwerk? Je bent niet alleen! 80% van de werkende bevolking krijgt vroeg of laat met rugklachten te maken. Dat ligt meestal niet aan de stoel, want slechte stoelen worden er niet zoveel meer gemaakt! Het ligt dus aan het gebruik en de instelling. Hoe je dat het beste doet leggen we je graag uit tijdens een gratis zitinstructie. 

Je wilt zelf graag op een inspirerende plek werken? HOE!


HOE is een vrij nieuw concept wat staat voor Hoogerwerf Office Experience. Het is de ultieme kantoorbeleving voor zelfstandige professionals en kleinere bedrijven. Ben je het zat om (eenzaam) van huis uit te werken of zoek je juist meer concentratie. Heb je zo af een toe een locatie nodig om relaties professioneel te ontvangen, een training of workshop te geven?

Of je nu zelfstandige bent of een klein bedrijf hebt. Ben je op zoek naar flexibiliteit, een stoere omgeving, waar het best een beetje rommelig mag zijn? Een gebouw dat sfeer en beleving uitstraalt? Waar geëxperimenteerd mag worden met kleuren, materialen en werkplekken? En waar je ondersteund kan worden door mensen die echt verstand hebben van alles wat je nodig hebt om fijn en gezond te werken?

Dan mag je ons tijdens Waterweg Werkt zeker niet missen! HOE biedt ruimte voor ontmoeting en samenwerking met jouw eigen relaties. Een omgeving waar je ook voor een kortere periode afspraken mee kunt maken. Zodat je in je eigen flow je bedrijf kunt voeren.

Aanmelden als zzp'er
 

Wellicht heb je zelf gedacht over deelname aan deze bedrijvendag, maar heb je niet de beschikking over een eigen werkruimte. Geen probleem, want zelfstandig professionals kunnen bij HOE gratis hun bedrijf presenteren! Je kunt je aanmelden tot 27 mei aanstaande via telefoonnummer 010-445 1040 of via lesley@hoogerwerf.nl.

Ons programma voor de open dag

Wij zijn tijdens de open bedrijven dag op zaterdag 28 mei 2016 geopend van 10.00 tot 16.00. Je kunt vrij binnenlopen en er is bij ons van alles te beleven.

 • Maak kennis met HOE

 • Kom een gebakje met ons eten! 

 • Ontvang een gratis zitinstructie, veel mensen krijgen tijdens het werk last van hun nek/schouders of rug. Veel van deze problemen kunnen verholpen worden door een betere houding of een andere instelling van je bureaustoel. Op welke manier je nu het beste kunt zitten word je in deze instructie verteld. 

 • Ook voor kinderen is er deze dag van alles te beleven. Kantoorartikelen zijn natuurlijk de basis voor de leukste activiteiten. Wij hebben een aantal leuke projecten voor jullie verzonnen om te maken op deze dag! Zo kun je onder andere voor vaderdag een mok versieren of een prachtige kaart maken. 

 • Er zijn verschillende productdemonstraties te zien.

 • Erna van Erna's Tasty Food is aanwezig met verschillende soorten gebakjes, om te proeven en (tegen betaling) mee naar huis te nemen. 

 • Kees Kuijlman van The Buzinezz Boozt geeft om 11.00 en om 15.00 uur een workshop ‘Kom sparren over je bedrijf!’  

 • Ed Kort van Vlaardingen Business Plaza verzorgt om 12.00 en om 14.00 uur de workshop ‘Geef de perfecte pitch!’

 • Jozet van Jozet | Krachtige Communicatie werkt voor het onderwijs en helpt scholen zich professioneler opstellen. Tijdens de open dag biedt ze strategiesessies aan, waarbij ze samen met u bekijkt en bespreekt hoe uw school communiceert. 

 • Sigrid van der Laan van Van der Laan Loopbaan & Teamontwikkeling geeft op de open dag miniworkshops die je helpen om na te denken over jouw reden van bestaan. Waarom ben je hier? Waar krijg je energie van? Wat motiveert je, zowel in werk als privé? 

 • Vanaf 15.40 uur is er een afsluitende borrel.

Via onze website en die van Waterweg Werkt houden we je op de hoogte van de deelnemende partijen.

TOT ZIENS OP ONZE OPEN DAG


Hoogerwerf for Office | HOE 
Van Beethovensingel 126
3133 EA Vlaardingen