Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Nieuws

Multi touch-bediening Sharp | 18-05-11


Net als smartphone's en tablet computers zijn nu ook de document systemen van Sharp eenvoudig, intuitief te bedienen via touchscreen. Samen met de grote pictogrammen en duidelijke tekst zorgt dit voor optimaal gebruikersgemak.

 

Sharp introduceert ‘het nieuwe printen’ en kondigt als eerste leverancier een nieuwe serie MFP’s aan met multi touch-bediening, als onderdeel van het doorlopende streven naar een verbetering van de productiviteit op kantoor. De nieuwe MX-2610N en MX-3110N beschikken over een 10,1-inch multi touch lcd-bedieningsdisplay voor intuïtieve bediening van alle functies van de MFP. Via aanraking van het scherm wordt toegang verkregen tot alle documenten, functies en instellingen.

Gescande pagina’s zijn op het scherm te bekijken als afbeeldingen van 1 pagina, in 3D of als miniatuurweergaven. Dit alles met volledige bediening via het lcd-bedieningsdisplay. De gebruiker hoeft de afbeeldingen en miniatuurweergaven slechts aan te raken en te schuiven om ze te roteren, de volgorde te wijzigen, pagina’s toe te voegen of te verwijderen om ze vervolgens naar wens af te drukken, te archiveren of te versturen.

Klik hier voor een demonstratie van de touchscreen bediening.