Hoogerwerf 50 jaar - kantoorartikelen, kantoorinrichting en documentsystemen Rotterdam

Onze mensen

Het team van Hoogerwerf for Office bestaat uit enthousiaste mensen. Benieuwd met wie je zaken doet? Bekijk ons hieronder: 

Peter Hoogerwerf

Peter Hoogerwerf, onze directeur, voetbalt net als René elke donderdagavond fanatiek! Deze fervente Excelsiorfan én wedstrijdbezoeker mag in zijn spaarzame vrije tijd graag de racefiets pakken om de nodige kilometers te maken. Peter is de leidende kracht achter onze organisatie, maar geeft iedereen ook de ruimte om zijn ding goed te doen. De onderlinge sfeer binnen Hoogerwerf is dan ook uitstekend te noemen!

Ronald Noordhoek

Ronald is onze accountmanager multifunctionals. Inmiddels 25 jaar in dienst, wat wij uiteraard uitgebreid hebben gevierd! Ronald is een collegiale, betrouwbare collega die altijd voor je klaar staat, niet alleen zakelijk maar zeker ook privé. Dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd! Ronald is getrouwd en trotse vader van een dochter. In zijn vrije tijd mag hij graag aan zijn boot knutselen of, en dit uiteraard nog liever, lekker gaan varen in het mooie Vlaardingen en omstreken!

Gonnie van Vliet

Mijn naam is Gonnie. Mij is gevraagd mijn collega’s te beschrijven. Ik hoop dat ze zichzelf herkennen, het is in ieder geval zoals ik ze zie! Ik doe de (financiële) administratie en verder alle bijkomende al-dan-niet administratieve werkzaamheden. Zoals de bekende bloemetjes en de kadootjes bij verjaardagen of andere feestelijkheden! Verder houd ik erg van stukjes schrijven, lezen en - dat vooral - stedentrips maken. Daarbij staat Barcelona met stip op 1!!

Martin Perdijk

Martin is onze binnendienstmedewerker van de afdeling kantoorinrichting. Martin is pas een jaar bij ons in dienst, maar heeft zich naadloos weten aan te passen aan de heersende bedrijfscultuur (en -humor, en dat lukt niet iedereen ;-). Martin is in zijn vrije tijd scheidsrechter bij Zwaluwen. Daar zwaait hij streng doch rechtvaardig de scepter. Ook draait hij daar vrijwillig met z’n vrouw samen bardiensten!

Peet van Zanten

Peet is onze projectmanager/chauffeur kantoorartikelen, altijd behulpzaam en beschikbaar om projecten in goede banen te leiden. Als Peet aanwezig is, dan wéét je dat het goed komt! Peet is getrouwd en de trotse pa van Mick, waarmee hij de passie voor autosport en voor BMW deelt. Peet mag zijn vrije tijd graag doorbrengen op het circuit, of tijdens een weekendje Duitsland, zodat hij daar met gierende banden de wegen onveilig kan maken!

Ramon van Loon

Ramon, onze onmisbare ICT-deskundige, vader van twee kleine mannetjes, is de spil van ons bedrijf. Zonder Ramon breekt er regelmatig lichte paniek uit, wanneer het systeem weer eens niet doet wat wij in gedachten hebben... Ramon, onze redder in nood die altijd een oplossing weet of vindt, mag in zijn vrije tijd graag de Oosterse vechtsporten beoefenen. Dus met hem moet je geen ruzie krijgen! Gelukkig is Ramon altijd rustig en opgewekt. Maar het geeft toch een veilig gevoel, zo’n zwarte bander binnen ons bedrijf!

Marco van Jaarsveld

Marco, de sportiefste van het bedrijf, is onze gewaardeerde onderhoudsmonteur/chauffeur kantoorartikelen. Hij doet in zijn vrije tijd graag mee aan mudruns c.q. marathons. Wij - de iets minder sportieve collega’s – slaan zijn zware trainingen en sportieve prestaties met respect gade vanaf de zijlijn! Maar boven alles is Marco een geboren Feyenoordfan in hart en nieren.

Linda Goedhard

Linda is onze creatieve duizendpoot, onze interior-designer. Linda is de trotse moeder van een kleine vijfjarige prinses. Daarvan mogen wij wekelijks getuige zijn via foto’s en/of filmpjes. Linda is een gezellige, altijd opgewekte collega die haar creatieve hand nergens voor omdraait!

Ersel Sarac

Ersel, wie kent hem niet? Onze altijd vrolijke chauffeur, immer opgewekt en behulpzaam. En voor ons, zijn collega’s, is het volgende ook niet onbelangrijk: in zijn vrije tijd is Ersel een meer dan uitstekende kok. Daar maken wij gráág gebruik van op onze vaste vrijdag-snack- middagen! Ook tijdens de jaarlijks terugkerende bedrijfsrondo (het bedrijven- voetbaltoernooi) toont hij zich onze eigen Jamie Oliver, die de jaarlijkse bedrijfsbarbecue perfect organiseert!

Josina Honing-Baas

Josina is onze huishoudelijke rots in de branding. Zonder haar géén koffie en geen opgeruimde, schone omgeving. Zonder haar zouden we niet meer door de ramen naar buiten kunnen kijken. Josina is een bezige bij, altijd weg of onderweg, gek op haar kleinkinderen en dol op vakanties en uitstapjes. Die uitstapjes maakt ze dan ook meerdere keren per jaar, het liefst met al haar dierbaren erbij.

Dottie Hoogerwerf

Dottie… onze bedrijfshond. Wie kent haar niet? Dot is onze lieverd. Ze is uitermate behulpzaam met het opruimen van kruimels en andere etenswaren van de vloer. Dot is erg slim. Ze laat zichzelf uit via de klapdeur van het magazijn. Ook mag zij graag op een kussentje in het zonnetje voor het raam een welverdiend tukje doen. Overbodig om te zeggen dat Dot zorgt voor gezelligheid en de nodige reuring in de tent. Vooral als er zich onverwachte gasten bij de balie melden. Dot is er dan als de kippen bij om te checken of het goed volk betreft!


Nieuw in ons assortiment: Coloured Glassboards van Legamaster

Een nieuwe stijlvolle manier van presenteren. De glasborden zitten al een aantal jaar in het assortiment, maar worden..

Agenda's

Vanaf nu te bestellen, Agenda's 2018!